GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
onsdag 7 mars 2012
Arsenal spelade igår returmötet hemma mot Milan i Champions League. Man hade ett underläge på hela 4-0 (dessvärre) att försöka kämpa sig förbi. Gjorde man 5 mål skulle det bli avancemang till kvartsfinalerna och säsongen skulle fortfarande vara levande, i hopp om en eventuell guldmidalj i finalen.
På grund av de dåliga förutsättningarna man skaffat sig sedan föregående match var man tvungna att starta matchen i ett rasande tempo, vilket man också gjorde. Så fort domaren blåste igång spelet startade Arsenal ett anfall, som dock tillslut rann ut i sanden. Milan fick lägga mer energi på att jaga boll i första halvlek och det var Arsenal som fick chanserna till en början. Efter 43 minuter hade Arsenal hämtat in matchen till ett 3-0 läge (totalt 4-3 till Milan), vilket innebar ett ypperligt läge till andra halvlek att göra ett eller två mål. Samtidigt var man väl medvetna om att Milan inte fick göra mål, då det skulle krävas 3 mål till av Arsenal, samtidigt som London-laget var tvungna att satsa allt framåt.

Andra halvlek var något så när den första, frånsett att engelsmännen drog ner lite på tempot för att satsa järnet sista 20 minuterna på en otrolig offensiv. Wenger bytte därmed ut Chamberlain och Walcott mot Park och Chamakh som knappt varken spelat denna säsongen eller gjort mål. Därmed dog också Arsenals chanser till avancemang kan man nästan säga, i och med att Milan fick mer bollinnehav och chanserna uteblev. Det skall dock tilläggas att både Abbiati och Szczesny båda två hunnit med ett antal helt matchavgörande räddningar, varför resultatet absolut kunde varit helt annorlunda. Den sistnämnde gjorde även två darriga passningar, där en av dom var mycket nära att resultera i ett baklängesmål och en spräckt nolla.

Hur som helst, Arsenal är utslagna ur Champions League igen. Kampen om den åtråvärda 4:e platsen i Premier League kvarstår, som det enda hoppet som finns kvar denna säsong. Det kan bli nog så spännande, men det börjar tära lite på krafterna att vara Arsenal-fan nu, vi vinner inget och vi har för lite storslagna avbytare att slänga in för att förändra matcher. Startelvan är bra men utan den är det ganska tunt. Skall bli intressant att följa Silly Season nästa år för det måste ske förändringar.