Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
tisdag 6 mars 2012
Det finns bara två spelare i säsongens Arsenal som match efter match, efter match, efter match håller måttet att vara värdsklass-spelare utan att på något vis verka ha någon som helst tendens till formsvacka, skadebenägenhet eller ojämna prestationer. Spelarna jag talar om är såklart målvakten Szczesny och top-forwarden Van Persie. En stjärna i varje ände av startelvan.

Kollade på matchen mellan Liverpool och Arsenal i helgen som gick, där Arsenal vände 1-0 underläge till 2-1 efter ett par fullträffar av Captain Vantastic och en handfull helt underbara och viktiga räddningar av Szczesny. Man blir kär i dessa herrar. Bättre än så kan det knappast bli. Har ni inte sett målen han gjorde eller de fullkomligt magnifika och mästerliga, nästintill omöjliga räddningar av Arsenals nya Number One All Times, så är det ett måste! Det är helt omöjligt att rädda en straff så som Szczesny gör, då han först slänger sig till ena stolpen och räddar straffen för att sedan hinna upp och bort till den andra stolproten och rädda returen. Magiskt.

Kolla själva, även om det bara är en liten del av deras stjärnglans, men det tar bara dryga 2 minuter och det är det lätt värt:
http://player.arsenal.com/matches/3409111/liverpool-v-arsenal

Dessutom är det rätt öppenbart vad fansen tycker om dessa presationer av ovan nämna herrar enligt bilden till inlägget. Man kan bara älska dessa herrar. Det är ni som gör hela Arsenal 2011-2012, även när laget svackar så är ni där och ger 110%. Återstår att se vad som händer ikvällens tuffa retur-möte mot Milan, som har ett övertag med 4-0 inför kvällens match. Kan det bli 5-4? Skulle inte tro det, men man vet aldrig när man har spelare som Szczesny och Van Persie. Speciellt inte denna säsongen......

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Archives

Mina andra boggar

Etiketter