Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
söndag 26 februari 2012

Dagispersonalen (förlåt, programledarna) fortsätter med meningslösa och urtöntiga inledningar till Melodifestivalen. Denna gång har man försökt sig på en återkoppling till förra veckans hit/flopp "Mirakel" med mr. Ranelid. Det som skiljer den låten från detta bidrag är att det senare är säkert 10 gånger bättre och mer moget. Ändå var Ranelid riktigt askass, så då fattar ni ju själva. Nu till tävlingen:

1. Charlotte Perrelli – "The Girl" 
Lite av en förhandsfavorit innan tävlingen. Dock en låt som till sin helhet är mycket dålig. Det enda som är bra med detta framträdandet är den coola och unika rekvisitan, bakgrundsväggen som blinkar etc i rosa. Det är unikt och coolt! Låten i sig, usch. Hoppas du åker ut.

2. OPA! – "Allting blir bra igen" 
Detta är det sämsta man kan se i offentliga sammanhang. Detta är den sämsta låten en människa någonsin skrivit i hela universum. Detta är även de sämsta personligheterna man kan se på en scen. Detta är pinsamt för Sverige. Detta kan inte göras på ett mer uselt sätt!

3. Dynazty – "Land of Broken Dreams" 
Äntligen lite stenhårda pudel-rockare på scenen igen. En skön hårdrockslåt som är hyfsat lätt att hänga med i och uppskatta. Snubbarna röjer på scenen och ser ut att ha riktigt kul, vilket alltid är en bonus. Lite effekter på scenen för att krydda till lite extra. Känner igen en del av refrängen från någonstans, men oavsett, bra och värda en finalplats.

4. Lotta Engberg och Christer Sjögren – "Don't Let Me Down" 
En mycket dålig låt, där dessa två personers röster inte kompletterar varandra ett dugg. Den ena skulle kunnat sjunga låten i en tonart och den andra hade kunnat sjunga i en helt annan. Dåligt samspelt på så sätt. Passar verkligen inte ihop, vilket gör att duetten är misslyckad. Finns vissa fragment från låten som påminner mig om andra låtar. Riktigt dåligt. Man gör inte en duett med två personer som har röster som inte passar varandra. Bör åka ut per omgående.

5. Hanna Lindblad – "Goosebumps" 
Söt tjej. Cool dress. Halvdann låt. Inget unikt. Inte tillräckligt bra för att gå vidare!

6. Axel Algmark – "Kyss mig" 
Lite utav en Håkan Hellström gestalt, fast 10 gånger bättre. De visar med låten hur enkelt det är att få en plats i årets melodifestival. Dock har de lyckats få till en lite charmig låt och ett 80-tals rockigt framträdande. Skulle faktiskt kunna tänka mig att se dom igen, men de bör inte gå till final. Refrängen är klatchig och lätt att uppskatta vilket är en fördel. Tack för era 3 minuter, men mer blir det inte.

7. Lisa Miskovsky – "Why Start A Fire"
Den rutinerade rock-ballad kvinnan kör en helt okej och soft låt. Med kaxig orientalisk dans i bakgrunden, likt fåglar/änglar/älvor, mycket snyggt och gör uppträdandet perfekt. Dock räcker det nog med andra chansen för denna låt kan jag tycka, då låten borde komma fram mer än framträdandet, som i och för sig är rätt fint och harmoniskt att kolla på.

8. Danny Saucedo – "Amazing"
Sista flick-idolen ut i årets tävling. En kille jag inte gillar. Inte heller hans musik. Dock måste jag säga att låten  är lätt att hänga med i, men texten är inte bra. Det bästa i detta bidrag är de färg-växlande kläderna med själv-lysande linjer. Denna går förmodligen till final, för att det är en flick-idol och för att de har coola kläder tillsammans med ett okej dansnummer. Inte för att låten är bra alltså.

Resultat: Till finalen: Lisa Miskovsky – "Why Start a Fire" SAMT Danny Saucedo – "Amazing". Till andra chansen: Lotta Engberg och Christer– "Don't Let Me Down" SAMT Dynazty – "Land of Broken Dreams".

Vad tyckte du om kvällen, om årets tävling såhär långt, om andra chansen och om finalen?!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Archives

Mina andra boggar

Etiketter