Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
tisdag 28 februari 2012
Effektiviseringen av svensk sjukvård har gått för långt. Så enkelt är det. Här en bit nedanför finns några länkar som tyder på att det bara går utför för hela verksamheten. Man har försökt effektivisera sjukvården så mycket att resurserna är borta, att personalen får större krav, press, stress, tidsbrist under sin arbetsdag än vad de kan hantera. Dessutom är lönerna alldeles för låga för att folk skall vilja arbeta med att ge medmänniskor ett bättre och friskare liv. De som blir lidande är förutom all personal, är alla patienter och deras anhöriga, den grupp av människor som absolut inte skall lida av svensk sjukvård.


Statistiska centralbyrån har gjort en undersökning under 2011 som visar att det kommer finnas 30.000 sjuksköterskor för lite i Sverige om bara 18 år. Bara en sådan sak. Upp med lönerna också så kommer folk vilja jobba! 


Kolla artiklarna jag länkar till här nedan, som ger väldigt tydliga belägg på varför det går utför för den svenska sjukvården på många olika sätt! Skriv sedan på protestlistan längst ner för en mer human vårdapprat. Något alla tjänar på i längden!

Missa inte de två länkarna längst ner med större teckensnitt, dem är viktigast av allt i detta inlägg!

http://www.sydsvenskan.se/ingen-sektion/ett-sjukvardssystems-dod/ 

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/varden-star-infor-ett-katastroflage_6831379.svd

http://www.aftonbladet.se/ledare/article14464719.ab


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/skoterskor-gar-ner-i-tid-for-att-orka_6893409.svd

http://www.goteborgsfria.nu/artikel/92114

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.893808-loneuppror-kan-ge-sjukskoterskebrist 


http://www.cisionwire.se/vardforbundet/r/sjukskoterskor-drabbas-hart-av-arbetsrelaterad-ohalsa-visar-arbetsmiljoverkets-nya-rapport-,c9208428


http://nwt.se/karlskoga-degerfors/article1039996.ece


http://www.vk.se/574990/ledningen-polisanmals

http://www.gp.se/nyheter/debatt/friaord/1.870406-ni-maste-komma-ut-i-verkligheten?ref=fb

Hjälp till att göra något åt detta ständigt växande problem. Vi som arbetar i sjukvården vet hur den skall organiseras för att den skall fungera, men vi kan inte ensamma gå över våra politikers korkade och penga-kåta beslut där människors liv och överlevnad står på spel. Som leder till att vi inte hinner utföra det jobb vi är utbildade till, för många gånger hinner vi inte det. Jag vet eftersom jag är en av dom som sliter.

Din hjälp behövs! Tillsammans är vi starka! Det spelar ingen roll om du arbetar i sjukvården eller inte, du kan ändå gå med i sjukvårdsreformen på Facebook: https://www.facebook.com/sjukvardsreform



Gör även som jag; gå även in på följande sida och skriv under med ditt namn på den officiella protest-listan nedan, för att visa för alla att du inte accepterar en sådan vård med för lite resurser, tidspress, stress, dålig kompetens och 3.000 oskyldiga människor som årligen dör på grund av vårdrelaterade misstag. Alltså helt och hållet på grund av personalens fel! Denna siffra borde vara en 0-vision, men våra politiker har inte förstått det än. Snälla hjälp dom! Hjälp oss som arbetar! Hjälp dina medmänniskor mot en bättre vård, för det kunde lika gärna varit du eller dina anhöriga!! http://www.sjukvardsreform.se/Valkommen.html





TILLSAMMANS ÄR VI STARKA! 


TILLSAMMANS KAN VI FÖRÄNDRA! 


MEN DET MÅSTE SYNAS OCH MAN KAN INTE FÖRÄNDRA SVENSK SJUKVÅRD HELT PÅ EGEN HAND! 


ALLA MÅSTE VARA MED OCH VÅGA GÅ EMOT STRÖMMEN!


Tack för ditt stöd! Din röst räknas! Berätta för dina vänner och se till att de skriver på! Hela Sveriges befolkning kommer att tjäna på detta i längden, så även du och dina egna anhöriga.
Glöm aldrig; det kunde lika gärna varit du eller någon av dina anhöriga som var en av de 3.000 personer som årligen dör på grund av slarv och misstag från sjukhuspersonalen!


Det är inte värt det........... Låt de 3.000 personerna leva istället. Påverka!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Archives

Mina andra boggar

Etiketter