Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
måndag 7 november 2011
Det är så fruktansvärt tröttsamt hur tjejer håller på. Inte alla. Inte alltid. En del och ibland! Det handlar om att byta åsikt lika fort som man vänder på en hand. Varför skriver jag inte att killar håller på så? Jo, därför att det aldrig har hänt vad jag känner till. För killar är det mer antingen eller, Ja eller Nej, svart på vitt och rakt på sak. Hur ofta har man inte lyssnat på problem som ens tjejkompisar osv har utan att behöva säga ett enda ord? Det roliga är nämligen att tjejer resonerar så himla länge runt ett problem att de själva kommer på svaret eftersom de vänder och vrider på saker och ting i 37.000 olika synvinklar. Det är i sig ganska intressant kan jag tycka.

Denna gång gäller det som sagt var att ändra åsikt var 10:e minut, enligt en anonym person i en situation hämtat från verkligheten om hur det kan gå till: Först vill hon träffas. Dagen därpå så är det tvärt om. Då duger han inte längre helt plötsligt. Ena natten får han sms om att hon vill ha sex med honom och på morgonen nästa dag så har hon hittat någon annan. Då var han så förbannat het och underbar och sedan "så passar det inte så bra längre". Kära tjej, uppför dig som folk tack.

Så går det ett par dagar och sedan hör människan av sig igen och är svartsjuk på att han umgås med hennes syster, hur nu detta går ihop?! Det är mycket underligt, eftersom han inte träffat personen i fråga på ett par år och aldrig någonsin i hela världen har varit intresserad av henne heller. Dessutom skulle det aldrig i helvete falla honom in att träffa hennes syster igen, så som hon betett sig mot honom.

Trots detta visade ointresse uppstår ändå denna svartsjuka mot den kille som hon varannan dag inte vill prata om eller ha någon kontakt med. De andra dagarna så duger han helt plötsligt och då är han riktigt bra.
Men bara varannan dag.

Ena dagen säger hon till honom; det är lika bra att vi inte pratar med varandra, och säger på så vis upp kontakten. Nästa dag önskar hon honom lyckoönskningar om evenemang han ska på etc.

Bestäm dig. Ha en åsikt och ha den konstant! Visst, det är inte lätt att vara kär men man kan i alla fall ge människor en chans och försöka lära känna dem på riktigt. Träffas och se hur det värkar. Låta det gå lite tid. Fundera och ragga på en kille i taget för du kan ändå inte vara tillsammans med alla samtidigt om nu båda skulle nappa.

Det är antingen eller. Ja eller Nej. Svart eller vitt. Vill du ha honom får du ta honom som han är och du måste göra det nu, innan du ångrar dig resten av ditt liv. Innan du förstår vad du missar. Innan det är försent.

Tack på förhand, du underbara och omtalade tjej som betyder allt för honom! Allt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter