Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
fredag 9 september 2011
Hittade av någon anledning en gammal status-uppdatering från Facebook som jag tyckte var ganska intressant. Den löd som följer: "Jag har fått permission idag". Min tidigare klasskamrat från sjuksköterskeprogrammet frågar då skämtsamt; om jag sitter inne samt hur jag mår. Det är mitt svar på dessa frågor som är det intressanta:

Nej, man jag är ju på jobbet jämt å ständigt. ;o) Annars är det bra, på gränsen till utbränd och rätt missnöjd med min nya avdelning.

Redan efter 9 dagars anställning hade jag alltså denna synen på min dåvarande arbetsplats, som ett par månader senare både ledde till att jag blev sjukskriven för utbrändhet samt att jag sade upp mig från avdelningen. Intressant att man kan få en så tidig och korrekt bild av en arbetsplats efter endast några få dagars anställning.

Nu är det dock dags att påbörja min nya anställning på IVA. För er som hänger med i bloggen så innebär detta att jag fått en heltidstjänst där, som jag tills vidare är tjänstledig från till 50% där jag under de resterade 50 procenten skall plugga till specialistsjuksköterska inom intensivvård. Både den nya arbetsplatsen och den nya utbildningen känns oerhört intressant, spännande, utvecklande och stimulerande. Jag är i dagsläget mycket nöjd över att ha fått denna möjlighet och skall förvalta den på bästa tänkbara sätt.

Idag är det första arbetspasset på IVA och min brevidgång är därmed påbörjad kl 13.45.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Archives

Mina andra boggar

Etiketter