Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
fredag 2 november 2012

ENGLISH VERSION:

The Ravaged blog is restarted again, but this time we will almost always write in Swedish, because that almost everyone that follow us seriously knows that language better than English, including myself. Our official homepage and Facebook group will continue with English band-news!


We have begin recording our next album at the moment, more info will come later on in Swedish.

We are going to play at Trollhättan twice this year, 1st and 7th of December. More info will come in Swidish.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SWEDISH VERSION:

Som vissa av er säkerligen redan har lagt märke till så har Ravaged-bloggen återuppstått igen. Detta för att på ett framgångsrikt och seriöst sätt kunna nå ut med band-info till omgivningen och alla fans på ett mer regelbundet och detaljerat sätt. Den här gången är dock tanken att de flesta inläggen endast kommer att vara på svenska, av den anledningen att majoriteten av de som känner till oss och följer oss faktiskt behärskar detta språk bäst, precis som jag själv. Därför känns det meningslöst att skriva på engelska i bloggen, när det är fåtalet människor som har engelskan som modersmål mer eller mindre. Jag kan dock glädja er med att nyheterna på våran officiella hemsida kommer att vara på engelska.

Just nu har vi tagit klivet in i studion igen för att påbörja våran nästkommande skiva. Mer information om detta vid ett annat tillfälle...

Tanken är även att vi minst kommer spela live två gånger till i år. Den 1 december under semifinal 2 av 2 på Musikslaget samt den 7 December. Mer information om dessa gig kommer när vi vet mer om dem.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter