Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
torsdag 1 oktober 2009

Som vi alla vet finns det en massa saker i vårat samhälle som inte borde vara där men som finns där ändå.
Saker som inte borde uppfunnits, saker som man borde göra, saker som man inte ska göra, saker man inte ska äta eller dricka etc. Det är upp till var och en att bestämma vilka val man vill göra, men då ska man inte heller klaga efteråt på resultatet!

En av dessa saker som kan vara rent livsfarligt att blanda är Red Bull och Vodka. Här är förklaringen som vi sjuksköterskestudenter får lära oss i våran undervisning:

Alkohol gör dig trött och Red Bull gör dig pigg, kort och gott.
Blandar du dessa blir du alltså fullare, piggare och kan dricka ännu mer. (Visst är det en sjukt bra tanke med det hela?! NOT!).
Dessvärre är halveringstiden (tiden då "ämnet" halveras i mängd i kroppen) kortare för Red Bull än den är för Alkohol. Red Bull försvinner alltså fortare ur kroppen än vad alkoholen gör.
Detta innebär då att berusningen (effekten av all intagen alkohol) kommer när du sover (då din Red Bull har slutat verka). Eftersom alkohol i stora mängder är centraldämpande, och all Red Bull som du druckit (och gjorde dig pigg) försvinner snabbare ur kroppen. Det enda som då finns kvar är alkoholen och berusningen kommer då fortare, i värsta fall när du ligger och sover.
En trevlig komplikation i det hela är då att du kan dö genom att du andas in (aspirerar) av dina egna spyor i sömnen och kvävs. Grattis! Är det detta som kallas valuta för pengarna tro?

Dessutom påverkar alkohol hela kroppen på flera andra olika sätt, men det tar vi inte upp här och nu... SKÅL! Posted by Picasa

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Archives

Mina andra boggar

Etiketter