Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
tisdag 13 oktober 2009

Läste igår ett uttalande i gårdagens GP där det stod att Lagerbäck redan nu har fört samtal med ledningen om att avgå från sin post som förbundskapten, bara för att det ska mycket till om Sverige går vidare till VM i sydafrika.
Dock är det en match kvar och man bestämmer inte att man ska avgå innan en sådan viktig match.
Man säger det efteråt: "Okej gubbar, det gick inte denna gången, men lycka till i framtidan och tack för denna tid vi haft tillsammans."

Visst har det varit bra att vi har tagit oss till flera slutspel i rad, men å andra sidan är det inte så konstigt med tanke på de spelare som funnits med heller. Ta bara spelare som Hedman, Mellberg, Ljungberg, Henke Larsson, Zlatan, Markus Allbäck, Anders Svensson, Sebastian Larsson, Rami Shaaban till exempel. Spelare som har spelat och presterat på högsta internationella toppnivå, där de varit givna i start-11:an, om inte annat för ett tag. När man sedan titar på vilka spelare som han har haft i startelvan så har man ändå aldrig varit nöjd.
Det har alltid funnits askassa spelare som ändå får vara med. Kolla till exempel på Yxel Osmanovski (eller hur fan det nu stavas) samt Kennet Andersson (efter vm -94) så förstår man inte något.
Det skulle funnits en tränare i landslaget med samma klass som Arsène Wenger, som satsar på de som kan, de som är unga och tar ut en startelva där man inte kan klaga speciellt mycket på uttagningen.

Nej, skärpning Lagerbäck, du kan i alla fall avsluta snyggt! Och för sista gången, alla målvakter i Sverige är bättre än Isaksson som bara är lång och i vägen. Posted by Picasa

1 kommentarer:

Du med din Rami Shaaban! Han har ju knappt stått i landslaget! :P

Tycker tvärtom, att det var bra att han gick ut nu och sa hur det kommer att sluta. Då vet alla spelare det idag och kan försöka göra ett värdigt avslut både för honom och de spelare som tänker sluta i landslaget. Framförallt är det dock bra för att förbundet nu på allvar kan börja inleda arbetet med en ersättare, ett jobb som bör bli klart ju förr dess bättre för att vem det nu än blir ska få så mycket tid på sig att komma in i jobbet.

Yksel är däremot en helt oförståelig uttagning, det håller jag med om :) När det gäller vem som ska vara etta i landslaget hade jag bytt till Eddie för längesen, men Isaksson hade varit klar tvåa. Du överskattar Rami en väldig aning..

Skicka en kommentar

Archives

Mina andra boggar

Etiketter