Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
torsdag 14 februari 2013
ALLA HJÄRTANS DAG! Det är vad man kallar dagen idag. Dagen då alla människor visar hur mycket de älskar varandra. Hur mycket de betyder för varandra. En högtid som är otroligt spontan, meningsfull och full av överraskningar! En dag där kraven på uppmärksamhet och bekräftelse är större än kärleken och omtanken i sig. Visar man ingenting för sin partner, sin familj eller sina vänner idag så är man föralltid att klassa som mer eller mindre en fiende. En känslokall djävul. Kanske inte riktigt, men det är verkligen en meningslös högtid! Skall nu förklara för er varför denna dag suger nåt så kopiöst på ren "ungdomlig" svenska:

Alla hjärtans dag är en dag som bara består av krav upp över öronen att man, speciellt för killen i förhållandet. Det är han som skall servera frukost på sängen, bjuda ut på bio, "överraska" med middag och blommor. Tjejen i förhållandet blir alltid "förvånad" över att denna pojkvän även i år känner sig tillräckligt tvingad att skydda sitt samvete att han måste göra detta för henne eftersom han annars mer eller mindre borde hata henne i annat fall och då få höra det i evighet samtidigt som hon är otröstligt ledsen.

Alla hjärtans dag är dagen då man är så illa tvungen att skapa en perfekt kärleksfull dag tillsammans med en eller flera personer. En dag/datum som bokats in redan månader/dagar/veckor i förväg. Detta innebär att det varken är spontant, ärligt eller överraskande. Endast ett tvång, ett krav och en överskattad aktivitet utan verkliga känslor.

Spontana, ärliga och överraskande frukostar på sängen en vanlig regnig måndag på semestern, en blomma efter jobbet på torsdagen eller en middag som bestäms två timmar innan det är dags att befinna sig vid det bokade bordet på restaurangen.

Alla hjärtans dag är skit. Det är inte för att jag är singel, utan det är för att det är en oärlig dag. Man gör något för en annan därför att man endast är så illa tvungen att göra det och inte för att man känner det innerst inne i hjärtat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter