Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
lördag 4 juni 2011
Tog mig ännu en löp-runda längs med kanalen idag på förmiddagen. Riktigt skönt att kunna springa igen efter ett långt skadeuppehåll för att försöka komma tillbaka till laget bättre än någonsin. Det är målsättnignen. Det går även helt åt rätt håll med rehabiliteringen och nästa vecka är det dags att börja medverka lite mer i fotbollsträningarna för att se hur det känns. Latja lite boll, försiktig målvaktsträning och löpningar mellan konor exv. De nya målvaktshandskarna är utprovade och skall bara beställas. Inte långt kvar innan man gör sin första träningen sedan februari. Skall bli riktigt kul att dra igång igen för fullt. Är inte helt 100 än så länge men på god väg som det ser ut nu. Riktigt jävla sugen på att lira fotboll med grabbarna hur som helst!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

För inte så himla länge sedan var det ju omval i västra götalandsregionen. Intressant är dock att inte ens hälften av alla människor med rösträtt valde att rösta. Det var alltså 57% som valde att inte rösta i valet, vilket är det sämsta resultatet någonsin. Frågan är då varför det går åt det hållet att färre människor har intresse av att engagera sig i sitt eget samhälle? Är det så att alla människor vet hur politiker fungerar. De bara lovar och lovar och när väl vinner valet och skall börja verkställa sitt arbete så prioriterar dem om, vilket innebär att det du trodde att du skulle få när du röstade blir du helt utan. Titta bara på sjukvården. Ett problem som alla partier diskuterar årligen, men oavsett vem som regerar så ser den exakt likadan ut ändå. Alla vill ha en snabb, effektiv och patientsäker sjukvård men ingen verkar vilja betala för den, och därför ser den också ut som den gör. Vårdgarantin är pinsam, bara en sådan sak.

Eller är det så att dagens ungdom är så ointresserad av politik att man inte engagerar sig på samma sätt som arbetarklassen kanske var tvungen att göra för 30-40 år sedan? Kanske är det så att folk anser partierna på pappret verkar vara så lika att man inte kan bestämma sig för ett? Varför gnäller man på att Sverigedemokraterna kom in i Rikstaden när det är vi själva som röstat in dem? Hur som helst är det negativt tycker jag att så få väljer att rösta. Skall det hålla på i den riktningen kommer det bli svårare att få ett rättvist beslut om vem som förtjänar styra Sverige då färre än hälften inte engagerar sig i det. Om man väljer att inte rösta så har man fortfarande gjort ett val; nämligen att man skiter i vem som styr Sverige eftersom man själv inte vill påverka detta aktivt. Då skall man inte heller komma och klaga om man inte försöker förändra själv. Vad tycker du?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fick en rätt passande bild från min pappa häromdagen om den nya sedeln, som baseras på Kungen vs alla strippklubbar osv som det stått en del om i tidningen. Hur hade det egentligen varit att vara kändis? Klart det är kul att få bekräftelse och känna sig bra och behövd, det behöver vi alla, men tänk på all media. Dem är efter dig som blodiglar, ligger i buskarna och fotar och dokumenterar sedan ditt privatliv offentligt i diverse tidningar, hemsidor och tv-program etc. Personligen tycker jag kungafamiljen inte fyller någon som helst funktion och att det är orättvist att en del skall bli miljonärer för att de har rätt efternamn. Men som kändis skall man väl ändå ha rätt till ett privat privatliv?!

1 kommentarer:

Anonym sa...

haha den bilden är grym! Fick också den bilden av mamma på mailen! Hoppas löpningen går bra! Kram kusin Camilla

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter