Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
lördag 6 juni 2009

Roligare än såhär blir det nog inte Lagerbäck. Du har nog gjort ditt som förbundskapten. Jag skulle vilja ha något nytt, något modernare och ännu bättre. Att som tränare helt misslyckas med att få dåliga spelare att höja sig är ingen bra egenskap.
För det första så är alla svenska målvakter bättre än Isaksson och så enkelt är det bara. Jag kan hålla på att kritisera laguttagningar hur mycket som helst, men det finns ändå några gobitar kvar att ta av från förr. Dock tror jag att Sverige behöver något nytt som vågar satsa på nästa generation. In med bröderna Alm, Saffari, Shaaban och Sebastian Larsson från start. När Viktor Alm och senare Sebastian Larsson kommer in börjar Sverige anfalla. Zlatan ska vi inte ens tala om! Att en så överskattad välbetald diva inte kan prestrera bättre än ett skott på mål, redan i den 90:e minuten är skandal. Han skulle behöva lära sig lite av Henke och Allbäck istället vad gäller inställningen att spela för sitt land.

Matchen började med att en av de mest ojämna spelarna som kan ställa upp i ett landslag, Källström, får för sig att lägga en straff före Henke och den överskattade divan (zlatan) väljer att skjuta så illa, att endast Beckhams VM-straff är sämre. Dessvärre säger han att det var en bra straff! Javisst var det en bra straff! Men nu var det bara så att det fanns en målvakt i målet också ditt pucko!
Inte för att det hade varit bättre att låta kollegan Anders Svensson skjuta, men det finns för fan andra på planen.

Byt tränare! Byt startuppställning! Kom tillbaka igen till nästa EM-kval! Posted by Picasa

1 kommentarer:

ELM, Calle, ELM!! :P
Håller med om det mesta, utom Isaksson som du vet, och delvis Zlatan. Zlatan är inte överskattad - om man pratar om spel någon annanstans än i landslaget vill säga. I landslaget är han absolut kass 50% av tiden ca. Vad det beror på är svårt att säga, men han har ju inte direkt Figo, Balotelli, Vieira och Stankovic runtom sig i landslaget..
Absolut, Safari till vänster, Adam till höger, mittbackarna är rätt likvärdiga alla vi har, det är ju itne där problemet ligger så :/ Micke Nilsson..brrrrr...like ute som Kevin Borg.

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter