Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
söndag 7 juni 2009
En aningen sent, men ändå nödvändigt att påpeka, angående vinnaren av Expedition Robinsson 2009, där det tydligt syns vem som borde vunnit hela tävlingen. Mannen som tränade på egen hand och höll musklerna i trim, medan alla andra skrattade åt honom. Mannen som var ärlig mot alla deltagare, meda Christian visar att även vuxna människor kan bete sig mer omoget och barnsligt än 5-åringar. Mannen som kan överleva, medan Ellenor bestämmer sig för att visa att också hon kan det, genom att tursamt vinna de två sista tävlingarna. Mannen som ramlar ner från en stege, men ändå kommer tillbaka igen med stormsteg. Mannen som besegrade Billing, och någon av dessa borde alltså vunnit.

Som tydligt kan ses på bilden ovan, så tycker alla i hela Sverige (grovt räknat) att Jarmo borde vunnit, vilket inte de deltagarna som röstade tyckte. Glädjande är dock att inte sådana pajasar som Mika eller Christian vinner, vilket inte bara hade gjort Expedition Robinsson till en skam i Sverige, utan även skämt ut oss inför hela världen. Det som är mest skrämmande är att det mycket väl kunde ha blivit så. Skrämmande är det. Posted by Picasa

1 kommentarer:

Ingen risk att Christian eller Mika hade vunnit i år. Mika hade ju, med den tunna kroppen, dött av utmärgling strax innan finalen, medan Christian hade fått hjärtattack i nå'n krävande tävling. ;) Han var ju inte direkt en atlet..

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter