Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
söndag 2 december 2012
Igår spelade vi än en gång på Musikslaget i trollhättan. Ett evenemang som alltså är en musiktävling där en jury röstar fram 2 band från varje semifinal att möta varandra i finalen. Totalt var det 10 band som hade anmält sig till årets upplaga. Vi blev inte direktkvalificerade till finalen efter att ha framfört de 3 låtar vi hann med att spela på utsatt tid (20 minuter/band). Vi är själva nöjda med våran lilla show och kunde inte ha gjort det mycket bättre.

När vi var på väg att lämna stället efter det att juryn utsett Falls Of Mimir till segrare och Afterburner till 2:a, stannade en av arrangörerna oss i dörren. Nytt för i år var nämligen att man bestämt sig för att välja ut ett band på 3:e plats från varje semifinal som skulle mötas i en lottdragning där vinnaren av dessa två också går till finalen som en slags joker. Ravaged blev det band som fick den åtråvärda 3:e platsen ikväll och nästa vecka kommer denna lottdragning att äga rum som får utvisa om det är vi som spelar i finalen av Musikslaget eller inte. Mer info om detta kommer efter hand.

Ps. Skrev vid ett tidigare tillfälle att vi skulle spela den 7 december. Denna spelning är dock framflyttad till 2013, i dagsläget på obestämt datum.

OBS! Vi fick igår reda på att vi skall spela på Backstage Rockbar i Trollhättan den 25 december 2012, alltså på juldagen. Tiden är inte bestämd än (återkommer om detta) och priset är sedvanlig garderob och inträde. Förbokning rekommenderas, om ni vill vara säkra på att få plats. Vi kommer att spela i cirka 90 minuter som headline band. Efter spelningen är det efterfest på samma ställe med bandet. Återkommer med mer info vid ett senare tillfälle.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter