Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
torsdag 4 oktober 2012
Då var det dags kände jag, att nämna lite om hur det går med mitt band såhär efter Knorrfest och allt. Det var ju ett väldigt långt tag sedan nu om man säger så, så det är verkligen på tiden!
En av andledningarna till att det inte kommit så mycket nytt om mitt band är nog egentligen den logiska förklaringen att det har inte hänt något intressant att nämna sedan just Knorrfest. Vi har fått upp ett gäng bilder från spelningen där i somras som ni kan se på facebook. Ni som inte har kollat hittar albumen med bilder här:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151098480328191.446934.703593190&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151022274342031.420348.730802030&type=3

Ni som vill följa bandet på facebook kan göra det på denna sida och hålla er uppdaterade om allt som händer bandet, skivinspelningar och gig: https://www.facebook.com/Ravagedband
På ovanstående sida kan du även lyssna på våran EP "Scream It Out" under "BandPage". Vill du hellre lyssna på låtarna på youtube kan du göra det här:
http://www.youtube.com/user/Ravagedband?feature=g-user-u
Vill du boka oss för spelning, kommentera detta inlägg eller kontakta Roon Don L. Lee på Google+.

Hur som helst, åter då till lite ny band-info;
Vi håller på att arbeta på en ny hemsida, som beräknas vara klar inom ett par veckor. Vi håller på att arbeta med att våra låtar skall hamna på Spotify, som ju var tänkt skulle ske redan för några månader sedan, men det tar lite tid. Dessutom är det dags att börja repa inför ett nytt studioalbum som förmodligen kommer påbörjas i höst. Inför nästa år hoppas vi att det blir en rad med spelningar att skryta med och inte bara Knorrfest som vi själva arrangerar. Som om inte detta vore nog, så är det även tänkt att vi skall boka in ett release-party för våran EP "Scream It Out" (som alltså skall upp på Spotify) samt förhoppningsvis lira i Musikslaget 2012. Mer information om dessa saker kommer när det börjar närma sig...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter