Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
torsdag 14 juli 2011
Äntligen dags att presentera Trolhättans största och enda seriösa Hårdrocks-festival; Knorrfest! Ett evenemang som redan har ägt rum under ett par föregående år.
Årets festival kommer äga rum  den 30 juli till 31 juli på "Knorretorpet" i Trollhättan. Insläppet till festivalen är kl 15.00 den 30/7.
Som jag skrev tidigare är det en mycket seriös festival, med bra ljud, alkoholförsäljning (där både kort och kontanter accepteras), vakter, stor scen samt ordentligt ljud och mycket överraskningar. Glöm dock inte av att det är 18-årsgräns samt att biljetterna kostar 100:- styck och finns sedan ett par veckor tillbaka att köpa som förköp redan idag!

De band som skall spela på festivalen den här gången är; The Kristet Utseende (HEADLINER), Ravaged, Spitchic, Epic Future, Lancer och Bernts Sockervadd, där alla band utom headlinern kommer ha ca 60 minuter vardera på scenen.

Förköpsbiljetter finns att köpa på; Trestads Musik, Backstage Rockbar, Musikpartner, Thunderpig Tattoos och SL-Studio, samt av någon av medlemmarna i mitt "egna band" RAVAGED.

Knorrfest 2011 presenteras av Ravaged, Musikföreningen Tor och Backstage Rockbar, (fler tillkommer) där det förväntas komma minst 1.000 personer. Trolhättans polis har accepterat att en publik på omkrin 2.000 är rent fysikt möjlig, varför det kommer bli en ordentlig folkfest! Ta med dina vänner och lyssna på en hel dag med underbar live-musik!! Något som inget riktigt hårdrocks/punk-fan får missa!

För er som trodde Lillasyster skulle vara Headline, så fick dem ställa in, eftersom deras bokningsbolag inte själva vet när medlemmarna i bandet är lediga för ett gig eller inte. Beklagar detta misstag, men det är inte vårat fel som sagt var.

Ravaged hälsar alla mycket varmt välkommna till årets festival och lovar att ge 110% all night long och sedan blir det efterfest då sista bandet går av scenen!


Mer info finns på bland annat: 
http://www.knorrfest.com/
http://www.facebook.com/Knorrfest
http://www.youtube.com/user/Knorrfest

VI SES VÄL SJÄLVKLART???!!!!!!!






Ps. Vi skall försöka få färdigt de sista detaljerna på våran skiva tills dess......

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter