Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
lördag 13 mars 2010
Igår var jag och två polare i Göteborg på biografen Bergakungen. Filmen vi skulle se var Avatar i 3D-format. Vi åkte hemifrån ungefär 1,5 timme innan själva filmen började och det visade sig att vi kom in i salongen i rättan tid. Inte en minut försent, men ändå på det berömda håret som man säger. En trevlig kväll i gott sällskap. Kan det bli bättre?!
Nåväl. Dags att recensera filmen!

Avatar handlar i stora drag om en kille i rullstol som lägger sig i en slags box och blundar för att på samma gång bli en avatar som springer runt och härjar på en helt annan värld. Filmen i sig påminner lite om filmer som Sagan Om Ringen, Jurassic Park och Star Wars. Kan låta aningen knepigt, men det är inte så konstigt när man sett Avatar. (Sagan Om Ringen, för alla vackra miljöer, Star Wars för all fantasy (mijlöer, personer etc.) och Jurassic Park för alla djuren).
Jag tänker faktiskt inte berätta mer än så om den för att jag tycker absolut att Avatar är en filmklassiker redan nu som alla måste ha sett, gärna i den coola 3D-upplösningen!

Hur som helst, så var filmen förmodligen en av de absolut bästa filmen jag någonsin, någonsin har sett! Helt ofattbart välgjord, genom tänkt och underhållande. Verkligen något helt enorm välsedd!
Helt plötsligt hade bara de där 2 timmarna och 41 minutrarna gått och det var dags att gå ut igen...

Ljudet och effekterna till filmen var mäktigt inne i Bergakungen och ljudet kändes i hela kroppen där man satt på biostolen. Grafiken var helt magisk! Har inte sett filmen på "vanligt sätt", så att säga, utan bara i 3D-format och har därför inget annat än det att jämföra med. Däremot var det en helt otroligt häftig upplevelse att se den i 3D-format, vilket är en omöjlighet att göra hemma när filmen finns på hyrvideo och liknande, så passa på att se den i 3D medan chansen finns!
Det är nämligen så att denna film i nuläget redan gått ett bra tag på bio, vilket innebär att den troligtvis inte kommer att gå så länge till. Den går bara en gång/dygn, istället för tre som det var förra veckan exempelvis, och efterfrågan på biljetter är stor, så se till att vara ute i god tid med att beställa.

Betyget blir självkart full pott: * * * * *

Så kära läsare, lova att ni ser den innan det är försent! Ni kommer inte ångra det! Den är helt fantastisk! Posted by Picasa

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter