Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
onsdag 13 april 2011
Får väl börja med filmen 2012 som det sågs på härom dagen. En film som baseras på att Mayafolkets teori om världens undergång som kommer inträffa  den 21 december år 2012. Hela filmen handlar alltså mer eller mindre om att jorden går under. Jag tycker det är en rätt skaplig film, framför allt för att det är en hel del action samt fräcka effekter av ljus och rök. Slutet på filmen känns dock lite väl överdrivet och onödigt att försöka återskapa en "Titanic-kollision" helt utan direkt märkbar anledning.
Skulle ändå kunna tänka mig att ge filmen ett betyg på; * * * eller en stark 2:a.
Detta baserat på ljus- och rökeffekterna samt den spänningen som ändå infinner sig i den stora delen av filmen som består av "flykt".

Skall även passa på att skriva lite kort om matchen mellan Blackpool och Arsenal, som faktiskt blev rätt händelserik åt båda håll. Båda lagen slåss för sin existens i Premier League, Arsenal för ligatiteln (som förmodligen uteblir även i år) och Blackpool som slåss för att inte åka ur. Viktig match för dem båda som gav en hel del chanser åt båda hållen. Dock var Arsenal generellt ganska överlägsna i det stora hela, men Blackpool skall dock inte räknas bort i förskott halt klart. Bra match att se.

En intressant ståndpunkt är att Almunia enligt uppgift blev illamående innan matchstart och sedan 2 minuter senare fick han ont i knät. Detta innebär alltså att nyinsatta (köpt eller lånad är fel att säga i detta fall) Lehmann återkommit till Londonklubben och fick flytta sig från avbytarbänken och in mellan stolparna.

Relativt matchotränad ändå får sägas, men jag tycker han gjorde det bra. Det enda problemet som han kunde orsakat var en mycket trolig frilägesutvisning då Blackpool gjorde sitt mål i anslutning till denna händelse. Tur för Lehamnn att inte behöva börja sin återkomst på samma sätt som han "slutade" 2006 mot Barca i Champions League finalen. Han skall vara glad att det inte hände.

Efter det såg i och för sig Lehmann ut att vara än mer på tå och gjorde ett par helt matchavgörande räddningar. Framför allt såg man tydligt hur alla spelarna kände ett stort förtroende för den 41-åriga tysken. Något som the Gunners saknat väldigt länge. Fansen utsedde honom till den 3:e bästa spelaren den matchen med 17% av rösterna. 2:an Van Persie som var het fick 18% samt 1:an Fabregas på 33%. Helt okej måste ändå Lehmann tycka, som själv efter matchen säger sig vara sugen på fler matcher. Jack Wilshere uttalade sig om att Lehmann  var som en extra tränare på planen, vilket också ger en tydlig bild på den trygghet hans lagkamrater kände under matchen.

Lehmann gjorde det han skulle. Det som förväntades av honom. Oklart är dock hur länge Almunia kommer vara skadad, då det än så länge inte står på hemsidan. Personligen hoppas jag att Lehmann får spela resten av säsongen, tack vare hans trygghet, erfarenhet, fysik, pondus och egenskaper till att avgöra matcher på egen hand.

Arsenals före detta målvakt och målvaktstränare säger att Szczesny är Arsenals framtid och inte Fabianski, vilket säkert de flesta fans redan kan ställa sig bakom. En Szczesny som enligt rykten snart kan vara tillbaka från sin skada. Går han i så fall rakt in i start-elvan? Fortsätter Lehmann efter helgens succé? Hoppar Almunia in då han spelat senaste matcherna om han är fri från sin "skada"? Fortsättning lär följa i detta dilemma....

Vad tycker ni om exempelvis Lehmann's återkomst och filmen 2012?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter