Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
torsdag 12 november 2009

Så blev det klart tillslut. Efter mycket om och men så stod det klart att Erik Hamrén blir Sveriges fotbollslandslagstränare.
Det var flera som tillfrågades, däribland Hasse Backe och Svennis, men jag får väl ändå siga att detta verkar det mest vettiga valet.
En professionell fotbollstränare som gjort bra ifrån sig i sina senaste klubbar och som dessutom är lite mer känd internationellt än många andra svenska b-coacher enligt min mening.
Annars hade säkert Glenn Strömberg också varit en vettig person att leda ett landslag, trots att han inte är en lika erkänd fotbollstränare. Sven Göran Eriksson skulle ha blivit svensk landslagstränare för länge sedan enligt min mening. Redan när han fick sparken från england och var arbetslös.

Detta av den enkla anledningen att Lagerbäck är riktigt dålig. Bara en sån sak som att ta ut Kennet Andersson, Andreas Isaksson och Yksel Osmanovski till ett landslag är oacceptabet och oerhört korkat. Mer än så har jag ingen lust att fördjupa mig nåt mer i dessa störda landslagsuttagningar genom åren. Visst, Sverige har kvalificerat sig till många mästerkap, men tro mig, det är inte konstigt.
Har man en trupp som baseras på Mellberg, Hedman, Ljungberg, Zlatan, Anders Svensson, Linderoth, Allbäck osv, som alla varit ordinarie eller första reserv av internationell högsta klass. Något som man inte kan säga om våran kära sopa Isaksson som prioriterats som nummer 4 i en liga där ljungberg och hedman varit ordinare (då dessa två även spelat för Arsenal respektive Chelsea).
Alla svenska målvakter är bättre än Isaksson och så har det alltid varit och kommer alltid vara. Jag hoppas mestadels på att mr. Hamrén kan med att spela med talanger som sebastian larsson (som är given i birminghams start-11 samt spelat i arsenal som vänsterback i champions league mot självaste real madrid, utan att göra bort sig det minsta, trots att han är högermittfältare). Som alla vet skulle Shaaban petat Isaksson för länge sedan, men eftersom att Lagerbäck alltid haft samma spelare i sin start-11 oavsett deras låga klass, så har den chansen försvunnit ut i tomma intet! Snälla Hamrén, visa att du vågar ta ut en nu, fräsch och bra start-11, där det ingår att byta ut våran kära, fruktansvärt dåliga "förstamålvakt". Våga förändra är nyckelordet!

Punkt nummer två i detta är lite underligt. Varför vill Hamrén ha Allbäck som assisterande förbundskapten? Vad kan Allbäck som tränare? Frågorna är många, men jag hoppas att förbundet vet vad de gör när de accepterar det hela.

Slutligen undrar jag varför Zlatan Ibrahimovic får och kan med att bete sig som han gör?! Han är den som är bäst betald av alla svenskar i truppen, men som presterar sämre än vad alla andra gör. Ta ditt ansvar, istället för att bete dig som den jätte-bäbis till diva du egentligen är. Visst är han bra, annars hade han spelat i Grunden BOIS, det förstår jag med, men en sån människa som betyder så mycket för invandrare, fotbollspelare, anfallare och drömmande ungdomar måste väl ändå kunna uppföra sig?!
Ta efter Henke Larsson, en välbetald stor stjärna som alltid prestrerar och gör sitt bästa oavsett lag, liksom Allbäck som ävn han visar hur mycket bättre anfallare han är om man jämför honom tillsammans med de andra soporna i Sveriges landslag (Berg, Elmander och Rosenberg).

Undrar hur detta ska sluta?! Hoppas att det blir så bra som det kan... Så bra som det borde bli... Posted by Picasa

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter