Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
torsdag 9 augusti 2012
Då var ännu en Knorrfest festival till ända! Denna gång efter en utökad area för festivalens område, särskillt alkoholområde och diverse knallar och stånd. En mycket trevlig och relativt lugn tillställning blev det, bortsett från vädret, som kunde varit bättre. Årets festival inkluderades nämligen av återkommande timmar med rejält ösregn, med åska och blixtrar inräknat, som varvades med molnighet och max en timma "sol" under de 12 timmarna som festivalen skulle hålla på. Dessbättre kom det ändå uppskattningsvis omkring 600 besökare, vilket ändå får ses som ett bra resultat, med tanke på vädret. =)

Ett tydligt mått på den totala nederbörden under kvällen är nämligen följande: Party-tält rasar för att det är så mycket vatten på taken att tak-pinnarna går av och måste lagas med plastband och snören. Det läcker in i tälten och på scenen, som måste skrapas med dusch-skrapor mellan banden för att det är så mycket vatten på golvet. Medhörnings-förstärkarna fick flyttas in från scenkanten och längre in på scen för att de fick för mycket regn på sig. Fotbollsplanen som festivalen ägde rum på var dagen efter rena rama ler-vällingen. Detta till trots ändå omkring 600 tappra själar som drog dit och trotsade vädergudarna för Gods Of Metal! \m/ En stor eloge till er som var där och gjorde denna kvällen möjlig att genomföra på bästa sätt efter omständigheterna.

Dags då att gå in lite på uppträdandet som mitt band Ravaged, som också är huvud-arrangörer till Knorrfest,  hade på scenen. Till att börja med skulle vi spela 12 låtar under den timma vi hade på scenen. Dock fick vi flytta fram 1/3 av band-schemat med 30 min för att Skitarg skulle hinna sminka sig etc, varför vi fick korta ner vårat gig med 5 hela låtar. Lite tråkigt, men ändå bättre det än att ställa in helt pga åskovädret eller tidsbrist. Hur som helst. Här kommer då lite länkar på hur det såg ut när Ravaged lirade på Knorrfest 2012!:

Intro + Scream It Out: http://www.youtube.com/watch?v=F8WUPLbe67A :




Children Of The Sky: http://www.youtube.com/watch?v=D222Rjw-G_g :




The Parasites (we are...): http://www.youtube.com/watch?v=xkNwmIXGBW0 :



Trevlig lyssning, tack för att ni kom samt tittade på klippen, och visst ses vi igen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter