Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
lördag 9 juni 2012
Det senaste som våra så kallade penga-kåta och inkompetenta "sjukhus-överhuvuden" har kommit på, för att än en gång ge akut HLR till den förfallna offentliga svenska sjukhusapparaten inför sommaren, är att be sina undersåtar om hjälp på ett oerhört respektlöst sätt!! Det som man på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har kommit fram till är att vädja till sina anställda sjuksköterskor om hjälp för att rekrytera nya sjuksköterskor. De som då lyckas med detta skall få en bonus på omkring 5.000SEK!
Ärligt talat era utvecklingsstörda miffon; hur mycket röv vill ni egentligen att vi ska slicka?! Är det inte tillräckligt det vi redan gör för er när vi dagligen kämpar för att rädda liv på människor i en värld som både saknar ekonomiska  resurser, tid och personal som dagligen ger oss en ohållbar arbetssituation.
Först avskedar ni folk för att ni behöver spara pengar eller så säger folk upp sig i ren protest för att ni varken bryr er om oss eller ger oss en i alla fall respektabel arbetsmiljö. Sedan får man reda på som lojal röv-slickare och tidigare kollega att det är anställningsstopp och personen som avgick/sade upp sig inte blir ersatt. Dessvärre skall verksamheten fortfarande fungera trots dessa nedskärningar och ytterligare försämrade arbetsvilkor. Nu vill ni alltså att vi dessutom skall leta ny personal till er för att ersätta de platser ni själva sagt upp och sedan vägrat ersätta. Dessutom skall vi fortsätta utföra det jobb vi är där för i en situation där ni själva tidigre avskedade min kolloga. Jävla as är ni!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter