Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
onsdag 23 januari 2013
Man säger ju att kärlek börjar med bråk, men vad menar man egentligen? Det skall jag försöka beskriva i detta inlägg.

I många fall när man träffar någon ny person som man är lite intresserad av så vill man gärna söka kroppskontakt med den personen, men vet inte hur. Detta dilemma uppstår lättast om det hänger i luften att båda två är intresserade av varandra eller av allmän närhet och bekräftelse. Chansen är då stor, att man börjar puffa eller peta på varandra. Speciellt om det gäller en person som är dålig på att känna av sådana tecken och signaler. Sjuksköterskor kan kolla på och röra vid andras händer och armar "för att visa det perfekta blodkärlet". Tjejer stoppar sina händer innanför ens kläder för att visa vad kalla de är (någon slags bakvänd tanke om att vilja få dem uppvärmda). Eller att man bara börjar låtsas puffa på varandra på stan eller små-knuffas. Denna kärlek borde väl vara den som kallas "kärlek börjar alltid med bråk" eftersom det för utomstående ser ut som att man bråkar. Det är egentligen en slags möjlighet att få kroppskontakt med den andre personen utan att behöva fånga tag i handen eller en hård kram (som är mjuk samtidigt) i 2 minuter. Det blir lätt lite stelt då, speciellt om den andre personen vill dra sig ur. Det är ju inte direkt så att man bara tar en tjej på brösten, rumpan eller nästintill börjar hångla helt utan vidare, även om det kanske är det man tänker på och önskar. Man vill egentligen bara tänja lite på gränserna för att träda in på den andres revir och se vilken reaktion man får när man närmar sig. Är man exv full på krogen kanske det av naturliga skäl får ett annat handlingsmönster.

Puffar å petar man lite på varandra så har man på något sätt ingivit en signal av att det är okej med kroppskontakt och ändå kan man förvänta sig lite mer tillbaka, om den andre personen gillade det så kommer man få tillbaka samma signaler på något sätt. Antingen genom samma typ av puffande eller diskret sökanden av kroppskontakt. Ett annat klassiskt exempel är det där med att pilla den andre i håret eller ta bort hårstrån från tröjan eller flytta på kuddarna som ligger emellan en i soffan.

Går man steget längre än så kan det sluta med att lägga upp benen i den andres knä, luta huvudet mot dennes axel etc, men dessas stegen kommer oftast inte i första hand, per automatik, utan snarare som ett svar på några av de andra ovanstående punkterna.

Eftersom jag själv vet att det är så det oftast går till så är det lätt att upptäcka signalerna och komma med ett gensvar tidigare än vad den andra personen anat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter