Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
tisdag 1 januari 2013
På juldagen lirade vi på Backstage Rockbar i Trollhättan, som ni förmodligen redan känner till. Ett gig som började med Tremors i form av tomtebloss och senare avslutades med Hail and Kill cirka 80 minuter senare. En helt underbar kväll med en konstant rockande publik framför oss på andra sedan den tunga heavy metal kedjan som avgränsade scen-kanten.

Våran setlist för kvällen bestod mest av eget material, varav ett par nya verk som aldrig, eller endast vid få tillfällen spelats för publik. Komplementet till detta var ett antal tunga hårdrocks-covers. Spontant kändes det som en bra mix av eget och andras material då publiken och arrangörerna upplevdes vara nöjda över vad man hade framför sig.

Det var väldigt kul och trevligt att tillslut få möjligheten att lira på Trollhättans fina Rockbar och vi är nöjda över att kvällen och att spelningen blev så lyckad. Tack till alla er som kom!


Bandet önskar dessutom er alla ett gott nytt år och ser fram emot ännu ett år i hårdrockens tecken tillsammans med er. 2013 here we are!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter