Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
måndag 10 december 2012
Om man skall se tillbaka på hur det var när man raggade tjejer för 10 år sedan och fram tills idag så har det hänt väldigt mycket. Från en tid där man som 16-åring ständigt gick på blinde dates och frågade chans på folk. Man tejtade en kille respektive tjej i taget. Tjejer tar inte speciellt stor plats om man jämför med nu, vilket inte betyder något negativt i sig.

Går man fram 5 år i tiden så är det mer blinde dates som allt bygger på. Antingen via krogbesök, kompisars kompisar eller internet. Det var en tid då det var ganska lätt att komma i kontakt med tjejer och få en dialog med dem. Något som blivit betydligt svårare i dagsläget. Det var även så att man träffade en person i taget. Tjejerna börjar här hamna lite i en slags övergångsfas, där de börjar ta lite mer plats. De märker att de har mycket att säga till om, att deras röst är accepterad och att de har en fri vilja.

Skulle man se över hur det ser ut idag, så är det nästan uteslutande så att man träffas genom internet eller framför allt genom krogbesök. Det är oftare så att man träffar flera personer samtidigt (gäller inte mig själv) samt att man bara hör av sig till varandra i behov av bekräftelse, uppmärksamhet och ren kåthet. Killar har då under ett par år börjat med denna trend, då man upptäckte att man kan få nästan så mycket man vill ha. Tjejer där emot har upptäckt hur lätt det är att få killar dit man vill genom att exempelvis teasa på dansgolvet och säga fina saker. När man sedan börjar öppna sig och försöka ge lite tillbaka, så är man helt plötsligt för på. Varför? Jo, därför att tjejerna behöver inte bygga på någon spänning längre. Ger man tillbaka till dem för tidigt så tröttnar dem och så glider det bara ur händerna. Det intressanta i sammanhanget är att tjejerna själva i många fall är de som är mest på, men det är först när killar blir det som det blir jobbigt. Mycket knepigt.

Ni har märkt att hur mycket ni kan styra och ställa. Ni tycker självklart det är kul att folk blir intresserade av er efter att ha lagt 1000-lappar och 10-tals timmar/veckan på erat utseende. Killar började för längesedan inse detta med att kunna få det man vill ha och att ta för sig, men det är nu tjejerna kommer ikapp. Det är nu ni börjar teasa på allvar och det är nu som ni är värre players än vad killar någonsin varit. Det är vi som har börjat med det (räknar inte med mig själv här heller) så vi får väl skylla oss själva att ni är så smarta nog att härma oss och få obegränsat med bekräftelse.

Visste ni förresten att i 8-9 av 10 fall är det kvinnan som tar första steget till sex?

1 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man få en källa på ditt påstående på de sista raden? Säger inte at du har fel. Men skule gärna vilja se statestiken.

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter