Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
torsdag 19 januari 2012
För några månader sedan beställde jag en svart mössa med texten "Bad Hair Day" på från www.nelly.com. En order som för övrigt visade sig skulle bli något helt annat och mycket förvånansvärt skrämmande! Det damp nämligen ner ett par stringtrosor i röd spets i brevlådan. Som om inte det vore nog så var det dessutom storlek XS. Hur gick det till? Jag förstår inte hur man kan missuppfatta en order mer än så! Där sjunk ni i mina ögon och dessvärre var det första gången jag handlade hos er. Kanske det blev den sista nu till och med?!
Hur som helst var det bara att skicka tillbaka trosorna igen i hopp om att få min efterlängtade mössa nästa gång istället.

Det tog ett par dagar till och så kom den. Eftersom det var en tofs på luvan, något jag egentligen inte önskade, men det visste jag om när jag beställde, så klippte jag av denna. Mycket bättre blev det!

Hur som helst, nu till själva poängen:
Jag var och handlade på Maxi i förra veckan och när jag kom ut från affären med påsar i händerna ropade en herre vid en bil 10 meter längre bort. "Öh du, vart har du köpt den mössan?". Jag tittade upp mot honom och gick några steg närmare för att svara; "Den har jag faktiskt köpt på internet, nelly.com". Han svarade då "Tack så mycket, då skall jag gå in och kolla där när jag kommer hem! Den mössan var helt klockren. Aldrig har jag sett något liknande. En sådan måste jag bara ha!". Jag svarade "varsegod" med ett leende och gick tillbaka till min bil. Glad över att prata med en okänd människa och dessutom fått bekräftelse för min mössa. Sånt gillar vi.

Trumvirvel för att vara social i sverige utan att vara berusad på krogen! 
Hoppas han fick tag i en mössa tillslut!

1 kommentarer:

Sofia sa...

Haha det måste varit helt sjukt konstigt.

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter