Prenumerera!

Ravaged på Spotify

Ravaged på Spotify
Klicka på bilden för att lyssna på mitt band

Klicka på bilden för att komma till våran officiella hemsida!

Populära inlägg

GILLA PÅ FACEBOOK GENOM ATT KLICKA HÄR! Instagram Echoes Of My Thoughts Följ min blogg med Bloglovin

Kontakta mig

Namn

E-post *

Meddelande *

Kommande gig med Ravaged

Roon Don L. Lee. Använder Blogger.
fredag 22 mars 2013
Var på apoteket härom dagen och skulle hämta ut lite nya allergimediciner. Då jag tagit min nummer lapp och stod och väntade i min tur slog det mig; "apotekarna ser ju rakt igenom mig!" Inte för att jag har speciellt ont av det direkt, men visst är det ändå så att de ser igenom dig som kund. Vad menar jag med detta då? Jo, det enkla faktum att de har en god farmakologisk utbildning om läkemedel, intagningsmetod, doseringar och eventuella biverkningar etc. De vet alltså när de hämtar en medicin till dig bakom disken, eller även i affären, vad du troligtvis ska ha den till. De vet vad du har för bekymmer och diagnoser, eller rättare sagt, troliga bekymmer och diagnoser. Rätt intressant egentligen.

Många tycker säkert det är pinsamt att gå dit och hämta ut mediciner om det är för intima och personliga problem. De kanske är glada över att de flesta andra kunder inte vet vilka läkemedel man pratar om, men apotekarna vet precis. Hämtar du en salva som oftast används till bekymmer underlivet så är det ju troligt att du har problem med ditt. Det vet apotekarna om, eller naturligtvis inte helt hundra eftersom andra användningsområden kan finnas för samma preparat, men ändå. Eller om du hämtar ut medicin mot könssjukdomar eller viagra etc så vet personalen precis vad du ska ha den till.

I och för sig så gäller det även andra föremål och affärer, såsom tamponger i en matvaroaffär, kondomer på en bensinmack eller en dildo i en sexleksakbutik. De skall troligtvis stoppas in någonstans. Undra vart? Personalen vet. Den rodnande kunden vet. Det är helt naturligt, och man är inte ensam i världen om dessa inhandlade varor, men ändå kan det vara så pinsamt att erkänna inför offentligheten vad man har tänkt att gå hem och göra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Mina andra boggar

Etiketter